Odbornici 22. jula o regulacionim planovima

VIDEO K9: Danas je održana Sedinca Saveta za urbanizam, poslovni prostor i stambenu podršku Skupštine grada, na kojo su članovi saveta usvojili sve tačke dnevnog reda. Između ostalog, one podrazumevaju proširenje policijskih stanica kao i proširenje Doma zdravlja kod Dunavskog parka i groblja u Veterniku.

0
52

Pred odbornicima Novog Sada u četvrtak, 22. jula, na dnevnom redu naćiće se niz predloga odluka o izmenama i dopunama planova generalne i detaljne regulacije delova grada, Futoga, Sremske kamenice, Petrovaradina, a biće reči i o gradskoj Stambenoj agenciji i Upravi za imovinu.

Predloge ovih odluka većinom glasova usvojili su danas članovi Saveta za urbanizam, poslovni prostor i stambenu podršku gradskog parlamenta.

Na dnevnom redu, osim predloga odluka o izmenama i dopunama urbanističkih planova na lokalitetima kompleksa MUP na uglu Bulevara kralja Petra I i Ulice braće Jovandić,  kompleksa policijske stanice u Ulici Bate Brkića na Novom naselju, je i verski objekat uz Ulicu Kornelija Stankovića.

Takođe, pred članovima Saveta bio je Predlog odluke o izradi izmena i dopuna plana detaljne regulacije „Dunavski park“ u Novom Sadu, odnosno, kompleks Doma zdravlja.

Članovi Saveta većinom glasova prihvatili su sve tačke dnevnog reda i prosledili ih na usvajanje odbornicima Skupštine grada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.