Odbor za predstavke i predloge APV u službi građana

VIDEO K9: Svi građani Vojvodine koji imaju neki problem, a da je u vezi sa radom državnih ustanova i organa, mogu da se obrate Odboru za predstavke i predloge koji postoji pri Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine.

0
534

Na današnjoj sednici Odbora za predstavke i predloge Autonomne pokrajine Vojvodine usvojen je plan rada za ovu godinu.

“Program rada Odbora za 2017. godinu, koji je danas usvojen, bavi se rešavanje trenutnih problema sa kojima se građani susreću na teritoriji APV. Odbor će takođe pokušati da uspostavi radi primera dobre prakse i saradnju sa odborima za predstavke i predloge i komisijama širom Republike Ssrbije, a takođe, pokušaćemo da uspostavimo saradnju i sa nekim odborima u regionu”, rekao je Goran Gonđa, predsednik Odbora za predstavke APV.

Odbor za predstavke i predloge je spona između građana i instuitucija, kaže Gonđa. On razmatra predstavke i predloge koji se upućuju Skupštini i predlaže nadležnim organima mere i aktivnosti za rešavanje pitanja iznetih u njima i o tome obaveštava podnosioce, razmatra izveštaje o radu komisija za predstavke i žalbe lokalnih samouprava u pokrajini i druga pitanja iz oblasti predstavki i predloga značajna za rešavanje problema građana Vojvodine.

“Naši glavni ciljevi koje želimo da postignemo je da postignemo što bolju uvezanost sistema, tj. da povežemo institucije sa pokrajinskih i opštinskih nivoa”, rekao je Gonđa.

Svi građani koji imaju nekakav problem ili predlog, mogu da se obrate Odboru putem telefona 021/ 487 41 45 ili slanjem e-maila na adresu
odborpredstavke@skupstinavojvodine.gov.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.