Odbojkašice počele pripreme za Gran Pri

VIDEO K9: Ženska odbojkaška reprezentacija okupila se juče i danas zvanično počela pripreme za predstojeći Gran Pri, koji će se održati u avgustu ove godine.

552

 

Ekipa će 23.juna poći put Kranjske gore, gde će nastaviti vredno da trenira. Odmor je završen i za naše najbolje odbojkašice. Dame danas počinju pripreme za Gran pri, u kojem brane bronzanu medalju.

Srpkinje prvog vikenda (1-3. avgust) u korejskom Ansanu igraju sa domaćom selekcijom, Nemačkom i Tajlandom. U Ankari se od 8. do 10. avgusta sastaju sa Nemačkom, Turskom i Dominikanskom Republikom, a u Makau će od 15. do 17. snage da odmere sa Japanom, Kinom i Korejom.

Maja Ognjenović, odbojkašica reprezentacije Srbije, smatra da je Gran Pri pre svega odlična priprema za najvažnije takmičenje ove godine, a to je Svetsko prvenstvo koje će se održati u Trstu. Ona je rekla da za razliku od prošle godine, kada su imali manju pauzu, između dva takmičenja ove godine će imati tri nedelje što će im dobro doći da se odmore.

Odbojkašice Srbije igraće po četvrti put na Gran Priju, a naša reprezentacija je 2011. i 2013. godine osvojila bronze na ovom takmičenju. Selektor Zoran Terzić na pripreme je pozvao 20 igračica.

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.