Odbojkaši Vojvodine u Rumuniji na startu kvalifikacija za LŠ

VIDEO K9: Odbojkaši Vojvodine počinju borbu za Ligu šampiona. Prvu utakmicu odigraće sutra u gostima, protiv rumunskog osvajača Superkupa, Arkade Galaci.

74

Odbojkaši Vojvodine otputovali su u rumunski Galaci, gde sutra utakmicom drugog kola kvalifikacija protiv ekipe Arkada Galaci započinju takmičenje u Ligi šampiona.

Šef stručnog štaba Vojvodine izjavio je da je protivnička ekipa skup iskusnih internacionalaca i poznatih imena, ali da je to samo motiv više crveno-belima da ostvare pobedu već u prvoj utakmici.

„Ono što mi očekujemo u toj utakmici, to je da ćemo pružiti više od sto posto sebe, da nam neće nedostajati sportskog motiva, veliki nam je izazov da se sa jednom tako dobrom ekipom borimo za prolazak u naredno kolo i već tamo u prvoj utakmici idemo sa namerom da pobedimo a ne da razmišljamo o revanšu, nego samo razmišljamo o toj prvoj utakmici u Rumuniji“, naveo je pre polaska Siniša Gavrančić, šef stručnog štaba OK Vojvodina.

Odbojkaš crveno-belih Aleksandar Blagojević igrao je protiv Arkade Galaci u rumunskoj ligi i smatra da rumunski osvajač Superkupa nije nepobediv.

„Zaista mislim da to nije ekipa koja nije nepobediva, imamo i te kako svojih šansi. Sigurno da je jako bitn at aprva utakmica koju igramo u Arkadi jer napraviti jedan brejk sigurno će nam značiti mnogo u nastavku tih kvalifikacija, i doneti nam neku blagu psihološku prednost na domaćem terenu“, rekao je Blagojević.

Aktuelni šampioni Srbije revanš utakmicu prtotiv rumunskog tima igraće na domaćem terenu, 13. novembra u Novom Sadu u Maloj dvorani SPENS-a.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.