Odbojkaši putuju u Teheran

VIDEO K9: Muška odbojkaška reprezentacija Srbije putuje u Teheran, gde će igrati u Grupi D drugog vikenda Svetske lige protiv Argentine, Belgije i selekcije domaćina.

0
310

Sastav reprezentacije Srbije u Iranu je sličan kao i prvog vikenda u Novom Sadu, a umesto Nemanje Petrića i Aleksandra Atanasijevića putuju Miran Kujundžić i Aleksandar Blagojević.

“Imamo mnogo obaveza ovog leta, program je zgusnut i obiman. Igrači dolaze iz napornih i dugačkih sezona, sa sitnijim i krupnijim povredama, koje moram da imam u vidu. Moram da razmišljam o njihovom zdravlju, ne želim da ih polomim i uništim. To su momci koji treba da nam traju, ne za ovu sezonu, već i ubuduće”, rekao je selektor Nikola Grbić pred put.

Selektor pored njih vodi još 12 igrača, a na spisku su još: Nikola Jovović, Maksim Buculjević, Dražen Luburić, Neven Majstorović, Goran Škundrić, Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović, Aleksandar Okolić, Uroš Kovačević, Marko Ivović i Milan Katić.

Srbija će u petak od 15,30 časova igrati protiv Argentine, u subotu od 18,30 sastaće se sa Iranom, a u nedelju od 15,30 protivnik će im biti Belgija. (RTS)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.