Od utorka besplatna škola za trudnice

VIDEO K9: Besplatna škola za trudnice počinje 21. marta u Bebac Startup centar. Ova škola radi već godinu dana i za to vreme uspeli su da pomognu mnogim budućim i sadašnjim mamama.

0
583

Intenzivan kurs za trudnice obuhvata 8 radionica od po 2 sata sa pauzom, a na svakom susretu trudnicama će predavanja i vežbe držati stručnjaci iz različitih oblasti.

“Škola za trudnice počinje 21.marta u 10 časova. Sastoji se iz niza radionica, a svaki mesec se održava kurs za svaku grupu trudnica. Znači, 21. marta od 10 časova  je prva radionica i trudnice će u okviru naše škole imati priliku da slušaju predavanja od strane psihologa, babice, pedijatrijske sestre, fizioterapeuta. Biće predavanje vezano za pravilnu ishranu beba u prvoj godini koje se održava 29 marta”, rekla je Jasmina Mihnjak iz Bebac centra.

Sve trudnice moći će da posete predavanja kaoo što su predavanja o važnosti matičnih ćelija, kako sarađivati sa babicom na porođaju i pravilna ishrana za bebe u prvoj godini.

“Ono što je novina jeste da od sada imamo i besplatnu jogu za trudnice uz vaučere koji se mogu nabaviti u nekim ordinacijama i laboratorijama. Više o tome biće na sajtu Bebac Startup centar, a ono što je novo jeste da će trudnice iz Novog Sada biti u prilici od sada besplatno da vežbaju i da se na taj način kroz jogu pripreme za porođaj”, navela je Mihnjak.

Mihnjak savetuje trudnicama da se, pre svega, dobro edukuju i pripreme i dodaje da posle porođaja sve mame i bebe mogu da nastave sa edukacijom o tome kako brinuti o bebi tokom prve godine života.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.