Od sutra skuplje karte za voz “Soko”

Cena pojedinačnih karata za drugi razred direktnog Inter City voza "Soko" od srede, 1. februara iznosiće 603 dinara, saopštilo je preduzeće "Srbija voz".

0
70

Mesečna karta za voz “Soko” na relaciji Beograd Centar – Novi Sad iznosi 12.000 dinara i može se koristiti za putovanje i u Regio vozu, dok cena mesečne pretplatne karte na relaciji Beograd Centar – Novi Sad iznosi 6.874 dinara ukoliko se koristi isključivo za Regio voz.


Kako se navodi, kupovina mesečnih karata će uskoro biti dostupna i preko mobilne aplikacije i sajta www.srbijavoz.rs.

Posle skoro godinu dana promotivnih cena voznih karata, kada se od marta 2022. godine 2,5 miliona putnika prevezlo vozom na toj relaciji, sutra počinje i prodaja pojedinačnih voznih karata po redovnim cenama u skladu sa važećom tarifom Srbija voza“, kažu u ovom preduzeću.

Cena vozne karte za odraslu osobu za drugi razred direktnog Inter City voza “Soko” na relaciji Beograd – Novi Sad iznosiće 603 dinara sa uključenom rezervacijom mesta. Karta za Inter City vozove ne može se kupiti kod konduktera u vozu, već isključivo pre polaska.

Cena vozne karte za odraslu osobu za drugi razred Regio ekspres voza na relaciji Beograd – Novi Sad iznosiće 453 dinara, a za ovaj voz nije potrebna rezervacija. Cene karata na Regio vozovima koje nisu bile obuhvaćene promotivnim periodom ostaju nepromenjene.

I po završetku promotivnog perioda putnicima će biti omogućena kupovina voznih karata po nižim cenama, i to uz primenu povlastice: od 20 odsto za povratno putovanje, 50 odsto za decu od šest do 14 godina i 30 odsto za putnike koji poseduju kartice SRB PLUS i za prevoz grupa.

“Srbija voz” je uveo i godišnju pretplatnu kartu, koja važi u 1. i 2. razredu svih vrsta vozova na svim relacijama u unutrašnjem saobraćaju. Cena godišnje pretplatne karte iznosi 72.000 dinara.

Za relaciju Beograd – Novi Sad omogućena je onlajn kupovina karata preko veb sajta ili aplikacije uz popust od pet odsto. 

(FoNet, 021.rs)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.