Od sutra radovi na Bulevaru Jaše Tomića, menjaju trase i pojedine linije JGSP-a

Režim saobraćaja na prelazu Bulevara Jaše Tomića u zoni raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja biće izmenjen od petka, 22. jula, zbog rekonstrukcije vrelovoda od TO "Sever" do Bulevara oslobođenja.

0
49

Za vreme radova biće zabranjen saobraćaj u oba smera na Bulevaru Jaše Tomića u zoni raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja, kao i pešački i biciklistički saobraćaj u zoni radova.

Iz Kisačke ulice biće zabranjeno skretanje na Bulevar Jaše Tomića, osim za gradilišna i vozila Novosadske toplane.
Iz smera Rumenačke ulice ka Bulevaru Jaše Tomića biće omogućeno skretanje desno na Bulevar oslobođenja i skretanje levo u petlju lokalne saobraćajnice kompleksa autobusko-železničke stanice.

Sa Bulevara oslobođenja biće zabranjeno skretanje desno na Bulevar Jaše Tomića, a omogućen saobraćaj iz ulica Save Kovačevića i Kraljevića Marka na Bulevar Jaše Tomića u smeru ka Kisačkoj ulici.

Planirani rok za završetak radova na prelazu Bulevara Jaše Tomića je 31. jul.

Iz Novosadske toplane mole građane za strpljenje i razumevanje.

Zbog ovih radova biće izmenjene i trase autobusa JGSP:

Linije 10, 15, 17, TE-TO

Smer ka Železničkoj stanici: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I skreću desno na Bulevar kralja Petra pa zatim levo u Kisačku ulicu i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koristi redovno stajalište Bulevar kralja Petra I – Bulevar oslobođenja (stajalište linija 3 i 8).

Smer od Železničke stanice: Od raskrsnice Ulica Kisačke i Bulevara Jaše Tomića nastavljaju pravo Kisačkom ulicom zatim skreću desno na Bulevar kralja Petra I do Bulevara oslobođenja gde skreću levo na svoju redovnu trasu, sem linije 17 koja saobraća redovnom trasom prema centru. Na izmenjenom delu trase koristi redovno stajalište Kisačka – Bulevar Jaše Tomića (stajalište linija 1 i 11b).

Linije 22, 23 i 24

Smer ka Železničkoj stanici: Od raskrsnice Kisačke ulice i Bulevara kralja Petra I autobusi skreću levo na Bulevar kralja Petra I i saobraćaju do Bulevara oslobođenja zatim skreću desno na Bulevar oslobođenja i idu do železničke stanice. Na izmenjenom delu trase koristi autobusko stajalište Kisačka – Bulevar kralja Petra I (stajalište linije 1 i 8).

Smer od Železničke stanice: Izlaskom iz železničke stanice autobusi nastavljaju pravo Bulevarom oslobođenja do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I zatim skreću levo na Bulevar kralja Petra I i saobraćaju do raskrsnice Bulevara kralja Petra I i Kisačke ulice gde skreću desno u Kisačku ulicu i nastavljaju svojom postojećom trasom kretanja. Na izmenjenom delu trase koristi autobusko stajalište Kisačka – Bulevar kralja Petra I (stajalište linije 1,8 i 21).

Linije 11A i 11B

Linija 11A: Od raskrsnice Kisačke ulice i Jovana Cvijića skreće levo u Kisačku ulicu i ide do Bulevara kralja Petra I, zatim skreće desno na Bulevar kralja Petra I zatim ide pravo do Bulevara oslobođenja, zatim skreće desno na Bulevar oslobođenja i ide do železničke stanice. Na izmenjenom delu trase koristi autobusko stajalište Kralja Petra I -Kisačka (stajalište linije br 8).

Linija 11B: Početno stajalište je privremeno stajalište na Bulevaru oslobođenja (ispred k.br. 10) saobraća do raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I, skreće levo na Bulevar kralja Petra I i ide do Kisačke ulice zatim skreće desno u Kisačku ulicu i saobraća do raskrsnice Temerinske i Kisačke ulice zatim skreće levo u Temerinsku ulicu i saobraća do raskrsnice sa ulicom Jovana Cvijića, zatim skreće desno u Jovana Cvijića i nastavlja svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koristi autobusko stajalište Kisačka – Bulevar kralja Petra I (stajalište linije 1,8 i 21).

Linije 21 i 30

Smer sa Železničke stanice: Početno stajalište je privremeno stajalište na Bulevaru oslobođenja (ispred k.br. 10), saobraća do raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I skreće levo na Bulevar kralja Petra I i ide do Kisačke ulice zatim skreće desno u Kisačku ulicu i nastavlja svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

Smer ka Železničkoj stanici: Od raskrsnice Kisačke ulice i Bulevara kralja Petra I autobusi skreću levo na Bulevar kralja Petra I i saobraćaju do Bulevara oslobođenja zatim skreću desno na Bulevar oslobođenja i idu do Železničke stanice. Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

Linija 35

Smer sa Železničke stanice: Početno stajalište je privremeno stajalište na Bulevaru oslobođenja (ispred br. 10), saobraća do raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I skreće levo na Bulevaru kralja Petra I i ide do Kisačke ulice zatim skreće levo u Kisačku ulicu i saobraća do podvožnjaka odakle nastavlja svojom postojećom trasom kretanja. Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

Smer ka Železničkoj stanici: Od raskrsnice Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića nastavljaju pravo Kisačkom ulicom zatim skreću desno na Bulevar kralja Petra I do Bulevara oslobođenja gde skreću desno na Bulevar oslobođenja i saobraćaju do železničke stanice. Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

Linija 32 i 33

Smer sa MAS-a: Izlaskom sa MAS-a autobusi nastavljaju pravo Bulevarom oslobođenja do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I zatim skreću levo na Bulevar kralja Petra I i idu do raskrsnice Bulevara kralja Petra I i Kisačke ulice gde skreću levo u Kisačku ulicu i saobraćaju do podvožnjaka odakle nastavljaju svojom postojećom trasom kretanja. Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

Smer ka MAS-u: Od raskrsnice Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića nastavljaju pravo Kisačkom ulicom zatim skreću desno na Bulevar kralja Petra I do Bulevara oslobođenja gde skreću desno na Bulevar oslobođenja i saobraćaju do MAS-a. Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

Linije 16 i 20

Smer sa Železničke stanice: Po izlasku iz “potkovice” autobusi nastavljaju pravo Bulevarom oslobođenja do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I zatim skreću levo na Bulevar kralja Petra I i idu do raskrsnice Bulevara kralja Petra I i Kisačke ulice gde skreću levo u Kisačku ulicu i saobraćaju do podvožnjaka odakle nastavljaju svojom postojećom trasom kretanja. Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

Smer ka Železničkoj stanici: Od raskrsnice Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića nastavljaju pravo Kisačkom ulicom zatim skreću desno na Bulevar kralja Petra I do Bulevara oslobođenja gde skreću desno na Bulevar oslobođenja i saobraćaju do Železničke stanice. Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

Linija 42NK

Smer iz mesta: U Rumenačkoj ulici od kružnog toka skreće levo i preko nadvožnjaka saobraća u zonu Jug do Albusa, zatim desno Putem novosadskog partizanskog odreda do raskrsnice sa Industrijskom ulicom odakle nastavlja svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koriste sva postojeća stajališta.

Smer iz zone: Od raskrsnice Industrijske ulice i Puta novosadskog partizanskog odreda nastavlja pravo Putem novosadskog parizanskog odreda do Albusa, zatim ide na nadvožnjak do kružnog toka u Rumenačkoj ulici odakle nastavlja svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koriste sva postojeća stajališta.

Linija 55NK

Smer iz mesta: Na raskrsnici Ulica Kornelija Stankovića i Rumenačke skreće levo u Rumenačku ulicu do kružnog toka zatim skreće desno i preko nadvožnjaka ide u zonu Jug do Albusa, zatim desno Putem novosadskog partizanskog odreda do raskrsnice sa Industrijskom ulicom odakle nastavlja svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koriste sva postojeća stajališta.

Smer iz zone: Od raskrsnice Industrijske ulice i Puta novosadskog partizanskog odreda nastavlja pravo Putem novosadskog parizanskog odreda do Albusa, zatim ide na nadvožnjak do kružnog toka, i isključuje se u Rumenačku ulicu i saobraća do raskrsnice Rumenačke ulice i Kornelija Stankovića zatim skreće desno odakle nastavlja svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koriste sva postojeća stajališta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.