Od sutra izmena režima saobraćaja kroz Kotorsku ulicu

Zbog radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka u Kotorskoj i Gundulićevoj ulici dolazi do privremene izmene režima saobraćaja.

0
24

Za vreme radova biće obustavljen saobraćaj ispred objekta za koji se izvodi priključak i koji se nalazi u Kotorskoj ulici BB i u Gundulićevoj ulici 4A, 4B i 4V.

Za vreme izvođenja radova u Kotorskoj ulici u sredu, 11. oktobra, menja se trasa autobuske linije, i to:

LINIJA 12

Smer A (centar – Telep): Od raskrsnice ulica Heroja Pinkija i Mornarske autobusi saobraćaju desno u Mornarsku ulicu, levo u ulicu Ćirila i Metodija i od raskrsnice Ćirila i Metodija i Feješ Klare dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. 

U toku izmene trase kretanja linije, privremeno stajalište nalaziće se u Mornarskoj ulici, nakon skretanja iz ulice Heroja Pinkija. 

Smer B (Telep – centar): Od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare autobusi saobraćaju pravo ulicom Ćirila i Metodija, desno u Mornarsku ulicu, levo u ulicu Heroja Pinkija i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Za vreme izvođenja radova u Gundulićevoj ulici u ponedeljak, 16. oktobra, menjaju se trase autobusih linija, i to:

LINIJA 11A

Od raskrsnice ulica Kosovske i Pavla Stamatovića saobraćaju levo u ulicu Pavla Stamatovića, dalje Almaškom ulicom do Temerinske ulice, desno u Temerinsku ulicu, levo u ulicu Jovana Cvijića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. 

Autobusi na liniji broj 11A koriste privremeno stajalište u Almaškoj ulici ispred br.11.

LINIJA 11B

Od raskrsnice Ulica Jovana Cvijića i Temerinske saobraćaju desno u Temerinsku ulicu, zatim levo u Almašku ulicu, dalje Ulicom Pavla Stamatovića do Kosovske ulice, desno u Kosovsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.