Od septembra vrtić na Sajlovu

VIDEO K9: Vrtić u novosadskom naselju Sajlovo, čija je izgradnja u toku, od jeseni će moći da primi oko 250 mališana, izjavio je danas gradonačelnik Novog Sada tokom obilaska radova.

0
34

Izgradnja vrtića na Sajlovu, u Ulici Gornje Sajlovo broj 37, trebala bi da bude gotova u junu, pre dogovorenog roka, rekao je danas gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, tokom obilaska radova.

Objekat površine oko 1.800 kvadratnih metara moći će da primi oko 250 dece, rekao je Vučević i dodao da je vrednost ove investicije 285 milioona dinara.

Osim za Sajlovo, ovaj objekat će biti vrlo koristan i za Mesnu zajednicu Jugovićevo, kao i za Rumenku, jer na ovim mestima, kako je rekao, i dalje postoji pritisak oko upisa dece, najviše u najmlađim grupama. Vučević je navei i da Sajlovo polako dobija obrise uređenog komunalno opremljenog naselja.

Vučević je dodao i da je 13 miliona dinara uloženo u opremanje 37 ulica na Sajlovu u kojima su rešeni vodovod, kanalizacija, asfalt i javna rasveta, a ostalo je još par ulica koje bi trebalo urediti ove godine

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.