Od sada i elektronska stanarska parking karta

VIDEO K9: Novosadski „Parking servis“ je uveo novu uslugu kupovine elektronske povlašćene stanarske parking karte.

89

Sugrađani koji ispunjavaju uslove za dobijanje mesečne povlašćene parking karte sada imaju mogućnost da je dobiju i produže, bez dolaska u prostorije „Parking servisa“.

Poskupljenja nije bilo, tako da se stanarska parking karta i dalje kupuje po povlašćenoj ceni od 130 dinara na mesečnom nivou.

Portalu ePPK korisnici mogu pristupiti preko zvanične veb prezentacije „Parking servisa“ na adresi www.parkingns.rs, gde se nalazi i uputstvo o postupku dobijanja, odnosno produženja elektronske parking karte.

Do elektronske parking karte građani mogu da dođu tako što se najpre registruju na portalu ePPK, koji se nalazi u u odeljku povlašćene i pretplatne parking karte, a potom popune zahtev. Po odobrenju zahteva i evidentiranju uplate, podnosilac zahteva dobija imejl da je parking karta aktivna, kao i podatke o periodu važenja i spisak ulica u kojima je karta validna.

Povlašćena karta se, kažu u Parking servisu, aktivira najranije trećeg dana od dana kreiranja zahteva i plaćanja, a izdaje se na vremenski period od najmanje mesec dana i najviše 12 meseci.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.