Od ponedeljka radovi Novosadske toplane u Temerinskoj i u Ulici Jaše Ignjatovića

Od ponedeljka „Novosadska toplana“ počinje radove u Temerinskoj i u Ulici Jaše ignjatovića, zbog čega će doći do novih izmena režima saobraćaja u zonama radova.

0
5

Novosadska toplana u ponedeljak, 3. oktobra, počinje radove na izgradnji vrelovoda u Temerinskoj ulici, u delu od Kisačke do Gundulićeve ulice.

Zbog tih radova je, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određena privremena izmena režima saobraćaja u zoni radova koji će se izvoditi u fazama.

U prvoj fazi vršiće se raskopavanje kolovoza u Temerinskoj ulici, od Kisačke do Dositejeve ulice. Za vreme trajanja radova saobraćaj će
se odvijati dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci (parna strana ulice). Iz Temerinske ulice u smeru ka centru biće omogućeno kretanje pravo u Ulicu Jovana Subotića i skretanje levo na Trg Marije Trandafil, dok će iz Kisačke ulice biti onemogućeno skretanje levo u Temerinsku ulicu.

Takođe, iz Dositejeve i Almaške ulice biće omogućeno uključenje u Temerinsku ulicu samo u smeru prema Partizanskoj ulici. Planirani rok za završetak radova je 1. decembar, dok će o narednim fazama radova, kako je sapšteno, javnost blagovremeno biti obaveštena.

Novosadska toplana“ u ponedeljak počinje i radove na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Jaše Ignjatovića broj 4.

Za vreme trajanja ovih radova, u delu Ulice Jaše Ignjatovića od broja 2 do broja 6 zauzima se jedna saobraćajna traka za potrebe izvođenja radova i saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila, uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/h.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 27. oktobra, a ni ovi radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone, navode iz Novosadske toplane.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.