Od ponedeljka ponovo u vrtić

VIDEO K9: Vrtići Radosnog detinjstva od ponedeljka otvaraju sva svoja vrata mališanima nakon pauze koju su imali zbog epidemije gripa.

8

Predškolska ustanova “Radosno detinjstvo” će u ponedeljak, 24. februara, početi sa radom svih svojih vrtića u gradu i prigradskim naseljima.

Početak rada će biti objavljen i na vratima svih vrtića, saopšteno je iz “Radosnog detinjstva” koje je uputilo poziv roditeljima da do petka u 10 časova prijave dolazak svog deteta u ponedeljak kako bi bio obezbeđen dovoljan broj obroka u vrtićima.

Nastavak rada “Radosnog detinjstva” usledilo je nakon što je nadležni Pokrajinski sekretarijat prethodno doneo odluku o privremenom zatvaranju škola i vrtića zbog proglašene epidemije gripa u periodu od 12. do 21. februara.

Virus je u proteklih nedelju dana bio iznad epidemijskog praga samo na teritoriji Severnobačkog i Severnobanatskog okruga, a poslednji podaci Instituta za javno zdravlje Vojvodine pokazuju da je grip manje aktivan i da se registruje srednji prag intenziteta njegove aktivnosti na teritoriji Vojvodine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.