Od ponedeljka izmena saobraćaja u Kisačkoj

VIDEO K9: Od ponedeljka će biti izmenjen režim saobraćaja u Kisačkoj ulici i na Bulevaru Jaše Tomića zbog radova Novosadske toplane.

0
129

Novosadska toplana će od ponedeljka nastaviti sa radovima na izgradnji vrelovoda od Toplane „Sever“ do Salajke u ulicama Branka Radičevića i Đorđa Zličića. Ovi radovi odvijaće se u dve faze, pa će odponedeljka doći i do izmene režima saobraćaja u Kisačkoj ulici i na Bulevaru Jaše Tomića.

Tokom prve faze radova, od 20. do 30. marta, biće raskopana raskrsnica Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića, saobraćaj će biti zabranjen u zoni raskrsnice, ali će biti omogućeno desno skretanje iz Kisačke ulice na Bulevar Jaše Tomića, kao i sa Bulevara Jaše Tomića u Kisačku ulicu.

Druga faza radova trajaće od 30. marta do 18. aprila kada će biti vršeno raskopavanje kolovoza na Bulevaru Jaše Tomića od Kisačke ulice do Toplane „Sever“. U tom periodu saobraćaj  će se odvijati dvosmerno u kolovoznoj traci sa neparne strane Bulevara Jaše Tomića, sa po jednom saobraćajnom trakom po smeru, a takođe će biti omogućena leva i desna skretanja sa Bulevara Jaše Tomića u Kisačku ulicu, saopšteno je iz Novosadske toplane.

Iz ovog preduzeća su naveli i da ovi radovi naće uticati na isporuku toplotne energije tokom grejne sezone.

Grejnu sezonu neće remetiti ni radovi Novosadske toplane čija je prva faza počela danas na Rumenčkom putu bb.

JKP Novosadska Toplana danas počinje radove na izgradnji vrelovodne mreže i priključka za objekat u izgradnji na Rumenačkom putu.

Radovi na ovoj lokaciji se obavljaju na neuređenoj zemljanoj površini, u okviru gradilišta,  bez izmene režima saobraćaja, a o njihovoj daljoj dinamici i eventualnim izmenama Toplana će blagovremeno obavestiti građane.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.