Od petka izmene režima saobraćaja i trasa JGSP-a

VIDEO K9: Zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda na Bulevaru Slobodana Jovanovića, od Bulevara vojvode Stepe do broja 11 na Bulevaru Slovodana Jovanovića, određena je privremena izmena režima saobraćaja. Od petka, saobraćaj će se u oba smera odvijati na jednoj kolovoznoj traci, uz ograničenje brzine na 30 km/h.

0
326

Ulica Seljačkih buna, od ulice Braće Dronjak do Bulevara Slobodana Jovanovića, zatim ulice Kaće Dejanović i Partizanskih baza, od Ložioničke do Bulevara Slobodana Jovanovića, od petka postaju slepe ulice.

Takođe, određen je obavezan smer „pravo“ na Bulevaru Slobodana Jovanovića na raskrsnici sa Bulevarom Jovana Dučića, u oba smera, kao i obavezan smer „pravo i levo“ na Bulevaru Jovana Dučića na raskrsnici sa Bulevarom Slobodana Jovanovića.

Zbog ove izmene režima saobraćaja, privremeno se menjaju trase autobuskih linija 7a, 7b, 18a i 18b, tako da se od raskrsnice Bulevara Slobodana Jovanovića i Bulevara vojvode Stepe, kreću Bulevarom vojvode Stepe, Ulicom Bate Brkića i dalje postojećom trasom i privremeno se menjaju trase autobuskih linija 2, 2s, 9 i 9a tako da se od raskrsnice Bulevara Slobodana Jovanovića i Bulevara Jovana Dučića, kreću Ulicom Radomira Raše Radujkova, Bulevarom Evrope i dalje postojećom trasom.

 

Privremena izmena režima saobraćaja važi od 16. juna do 16. avgusta ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.