Od petka bez vozova za Beograd

VIDEO K9: Od petka, 1. februara, građani koji budu želeli iz Novog Sada da putuju u Begrad, moći će to da učine samo svojim vozilom ili autobusom.

0
304

Zbog infrastrukturnih radova od 1. februara doći će do izmene saobraćaja vozova na delu pruge Beograd – Novi Sad – Subotica – Državna granica Kelebija.

Zbog ovih radova od petka će biti izmena i u međunarodnom saobraćaju, dok će u unutrašnjem vozovi saobraćati samo od Novog sada do Subotice i obrnuto, a biće obustavnjeni polasci na relaciji Beograd Centar – Novi Sad – Beograd Centar, saopšteno je iz preduzeća “Srbija Voz”.

Dok radovi, koji mogu potrajati, kako saznajemo i godinu dana, ne budu gotovi, biće ukinut polazak međunarodnog voza za Beč, kao i pojedini polasci za Budimpeštu.

Međunarodni voz koji iz Beograd Centra za Beč polazi u 7,13 časova, kao i voz koji iz Beča  za Beograd Centar polazi u 8,42 časova, neće saobraćati do završetka radova.

Međunarodni voz koji je iz Beograda za Budimpeštu polazio u 11,13 časova, polaziće iz Novog Sada u 11 časova, uz presedanje na Kelebiji u 14,46 časova. Voz koji je iz Budimpešte za Beograd polazio u 7,57 časova, a na Kelebiji će se za Novi Sad presedati u 15,41 časova. Polasci iz Beograda za Budimpeštu u 21,15 i u 22,15 časova se ukidaju.

Tokom ove obustave saobraćaja planirani su, između ostalih i radovi na završetku rekonstrukcije koloseka na deonici od Stare Pazove do Inđije i od Inđije do Beške, kao i obnova stanice u Sremskim Karlovcima. Radove na prugama izvodi ruska kompanija “RŽD Internešenel”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.