Od oktobra naplata parkinga na Podbari i Rotkvariji

VIDEO K9: Skoro 1.500 parking mesta u delovima Podbare i Rotkvarije, koje su građani do sada besplatno koristili, od 1. oktobra biće u sistemu naplate novosadskog Parking servisa. Ova parkirališta nalaziće se u plavoj zoni, bez vremenskog ograničenja, a cena će biti 44 dinara za sat vremena.

0
55

Naplata parkinga u delovima Podbare i Rotkvarije počeće od 1. oktobra na osnovi Rešenja koje je donela Gradska uprava za saobraćaj i puteve, kažu u novosadskom Parking servisu.

Stoga, stanari koji žive u tom delu grada od danas mogu da kupe povlašćene parking karte na blagajnama Parkoing servisa u Ulici Filipa Višnjića 47, a cena karte je 130 dinara na mesečno nivou, naveo je Radovan Jeknić, PR JKP “Parking servis” Novi Sad.

Pravo kupovine na ovu povlašćenu kartu, kako je objasnio, imaju svi građani koji poseduju vozilo u vlasništvu sa prijavljenim mestom boravka u ovim delovima grada koji ulaze pod parking naplatu.

Sugrađani koji žive u ovim ulicama kupovinu povlašćene parking karte mogu da regulišu i elektronskim putem na sajtu Parking servisa.

Zbog prilogođavanja na zonu naplate, kontrolori će od 1. oktobra deliti i obaveštenja svima koji žive u tim ulicama, kako bi ih podsetili da je parking pod naplatom, kako bi izbegli kazne za neplaćanje parkiranja.

Pozivom na brojeve telefona 021/472-41-40 i 0800/021-104 građani mogu da kontaktiraju Parking servis za sve dodatne informacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.