Od ljubavi se raste

VIDEO K9: SOS Dečija sela Srbije ponovo traže hranitelje koji su spremni da danonoćno brinu o deci smeštenoj u SOS dečjem selu u Kraljevu.

0
33

SOS Dečje selo Kraljevo traži SOS roditelje, odnosno hranitelje koji su spremni da 24 časa, 365 dana, brinu o deci bez roditeljskog staranja, koja tamo odrastaju.

Hranitelji mogu biti psihofizički zdrave osobe koje imaju završenu najmanje  srednju školu, koje su državljani Srbije i koji su spremni da prođu edukaciju kako bi dobili licencu za hraniteljstvo.

Obuka za hraniteljstvo je obezbeđena, a probni rad obavezan.

Za razliku od klasičnog hraniteljstva, SOS Dečja sela imaju uslove da hranitelji dođu da žive u Kraljevu, gde će im biti obezbeđena kuća od 140 kvadrata, pravljena za osmočlanu porodicu.

Sa hraniteljima se zasniva radni odnos, oni za svoje angažovanje dobijaju platu, penziju i sve ostale beneficije, a obezbeđena im je i podrška stručnog tima.

Osobe zainteresovane za hraniteljstvo mogu da kontaktiraju SOS Dečije selo putem sajta www.sos-decjasela.rs, a biografije i motivaciona pisma mogu slati na [email protected], kao i na adresu Prvomajska 46a, Kraljevo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.