Od četvrtka radovi u Maksima Gorkog

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u četvrtak, 28. septembra 2017. godine, počinje sa radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Maksima Gorkog 15, u okviru rekonstrukcije i izgradnje vrelovoda u bloku zgrada između ulica – Stražilovska, Radnička i Maksima Gorkog.

0
386

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremena izmena režima saobraćaja u ulicama Maksima Gorkog, Stražilovskoj i Radničkoj.

U prvoj fazi radova u Ulici Makisma Gorkog od broja 11 do broja 15, u zoni izvođenja radova, ukida se desna saobraćajna traka, parking i bisiklistička staza.

U drugoj fazi radova u Stražilovskoj ulici zauzima se jedna saobraćajana traka, na parnoj strani ulice kod objekta u Radničkoj ulici broj 19, a saobraćaj u Stražilovskoj ulici će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. U trećoj fazi radova u Radničkoj ulici, u blokovskom delu između zgrada na broju 17-19, prema objektima u ulici Maksima Gorkog kod broja 10-12, biće zabranjeno parkiranje.

Privremena izmena režima saobraćaja važi od 28. septembra 2017. godine, po fazama u skladu sa dinamikom odvijanja radova, do 6. novembra 2017. godine

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.