Od avgusta rekonstrukcija puta kroz Sremske Karlovce

Rekonstrukcija puta kroz Sremske Karlovce trebalo bi da počne tokom avgusta, rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

0
85

Pokrajinska vlada finansiraće sa 307,8 miliona dinara radove na rehabilitaciji oštećenog kolovoza na državnom putu IIa reda broj 100 na teritoriji opštine Sremski Karlovci, u dužini od 4,2 kilometra, navedeno je u saopštenju.

Predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, izjavio je da je to jedna od najlošijih deonica državnih puteva na teritoriji Sremskog okruga i da je novac za radove obezbeđen junskim rebalansom budžeta.

Ugovor o relizaciji tog projekta potpisan je između Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj i Javnog preduzeća „Putevi Srbije“, a potpisali su ga pokrajinski sekretar Ognjen Bjelić i v.d. direktora „Puteva Srbije“ Zoran Drobnjak.

Projektom rekonstrukcije te saobraćajnice predviđeno je uklanjanje postojećih asfaltnih slojeva, profilisanje kolovoza i ojačanje kolovozne konstrukcije dodavanjem kamenog agregata, izrada nosećeg i habajućeg asfalta, izrada horizontalne i vertikalne signalizacije i drugo.

Radovi na rehabilitaciji puta, prema planu, trebalo bi da budu završeni do kraja godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.