Od 12. septembra zimski red vožnje i nova linija 51A/B

VIDEO K9: Od 1. septembra autobusi Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća saobraćaće po zimskom redu vožnje. Najveća novina je, kako je saopšteno iz ovog preduzeća, uvođenje kružne linije 51 A i B koja će saobraćati kroz Sajlovo i Veternik.

0
1201

Autobuska linija 51 A i B uvedena je na osnovu prethodno spovedene analize i rezultata sistemskog brojanja putnika na linijama Veternik i Sajlovo, kažu u Gradskom saobraćajnom preduzeću.

Novom linijom biće, kako je saopšteno, skraćeno vreme putovanja i povezana ova naselja sa gradskim grobljem i drugim delovima grada, kao što su Detelinara i Železnička stanica.

Linija 51 A
ŽELEZNIČKA STANICA-VETERNIK-SAJLOVO-ŽELEZNIČKA STANICA
Železnička stanica-Bul. oslobođenja-Futoška-Futoški put-Novosadski put-Kralja Petra I-
Svetozara Miletića-Vojvode Putnika- Vojvode Bojovića- kolska- Braće Tokin-Omladinska-Novosadski put-Kralja Petra I- Donje Sajlovo-Rumenački put-Rumenačka- Bul. Jaše Tomića-Železnička stanica

Linija 51 B
ŽELEZNIČKA STANICA-SAJLOVO-VETERNIK-ŽELEZNIČKA STANICA
Železnička stanica-Bul. Jaše Tomića- Rumenačka-Rumenački put-Donje Sajlovo-
Kralja Petra I-Svetozara Miletića- Vojvode Putnika -Vojvode Bojovića-Školska-Braće Tokin-Omladinska-Novosadski put-Futoški put-Futoška-Bul. oslobođenja-Železnička stanica

Cena pojedinačne karte na liniji 51 A/B iznosiće 110 dinara za sva putovanja koja prelaze gradsku zonu, dok će cena vožnje unutar gradske zone i daljebiti 65 dinara.

Iz preduzeća navode i da će u narednom periodu biti pojačana kontrola karata, te da će, osim za redovne, biti uvedene i vanredne kontrole u vozilima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.