Od 1. marta radovi na Bulevaru Mihajla Pupina

Zbog izvođenja radova na uređenju dela gradskog jezgra Novog Sada, koji počinju u ponedeljak, 01. marta, doći će do privremene izmene režima saobraćaja na delu Bulevara Mihajla Pupina i u Uspenskoj ulici.

0
77

Radovi na uređenju dela gradskog jezgra Novog Sada započinju od ponedeljka spajanjem novoprojektovane kanalizacije na postojeći šaht koji se nalazi u raskrsnici Bulevara Mihajla Pupina, Jevrejske i Uspenske ulice, kao i izgradnjom autobuske niše u Uspenskoj i pešačkog dela do Uspenske crkve. Planirani rok završetka ove faze radova je oko 15 dana, saopšteno je iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.

U tom periodu predviđeno je zatvaranje desne kolovozne trake na Bulevaru Mihajla Pupina, na deonici od bioskopa „Arena“ do raskrsnice sa Jevrejskom ulicom, a saobraćaj će, posmatrano ka Jevrejskoj, biti preusmeren na levu kolovoznu traku.

Za vozila koja se kreću Jevrejskom ulicom, na prilazu Bulevaru Mihajla Pupina, biće ukinuta jedna saobraćajna traka za skretanje u levo.

Postojeća autobuska stajališta kod Bazara i kod SNP-a neće biti u funkciji u ovoj fazi radova i biće izmeštena na novu lokaciju izvan gradilišta.

Za vozila, koja se kreću iz pravca Masarikove ka Bulevaru Mihajla Pupina, biće zabranjeno polukružno okretanje na raskrsnici sa Jevrejskom.

Prilikom izvođenja radova na izgradnji autobuske niše u Uspenskoj ulici i pešačkog dela do Uspenske crkve, za saobraćaj će biti zatvorena samo jedna, krajnja desna traka, od raskrsnice sa Jevrejskom ulicom do crkve.

Vozilima će, kako je saopšteno, biti omogućen nesmetan pristup parking garaži kod SNP-a, a pešacima obezbeđeni sigurni koridori za kretanje kroz gradilište, kao i prilazi poslovnim i stambenim objektima u zoni izvođenja radova.

Pošto se radi o vrlo frekventnoj saobraćajnici, iz Gradske uprave apeluju na vozače da povećaju opreznost, poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, a u cilju sprečavanja stvaranja velikih gužvi, preporučuju svim učesnicima u saobraćaju da, ukoliko je to moguće, izbegavaju ovaj pravac u periodu izvođenja radova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.