Od 08.11. izmena trasa JGSP u Temerinskoj

VIDEO K9: Od nedelje, 8. novembra, menjaju se trase gradskih autobusa koji saobraćaju kroz Temerinsku ulicu zbog radova na rekonstrukciji nadvožnjaka.

0
32

Zbog radova na rekonstrukciji podvožnjaka u Temerinskoj ulici Gradska uprava za saobraćaj i puteve izdala je Rešenje prema kojem je određena privremena izmena trase autobuskih linija koji saobraćaju u ovom delu ulice. Privremena izmena trase važiće od nedelje, 8. novembra od 16h, pa do 31. marta, sledeće godine.

Autobusi na linijama broj 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30 menjaju trasu kretanja i to na sledećinačin:

Smer sa Temerinskog puta: od raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice autobusi skreću desno u Partizansku ulicu, levo u Kisačku ulicu, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Avijatičarskog naselja: Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Kisačke autobusi skreću levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Smer sa Železničke stanice: od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi skreću levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu do raskrsnice sa Temerinskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
Smer iz mesta: Od raskrsnice Partizanske i Temerinske ulice autobusi saobraćaju Partizanskom ulicom, skreću levo u Kisačku ulicu, desno na Bulevar Jaše Tomića do Železničke stanice.


Podsetimo, radovi na rekonstrukciji nadvožnjaka u Temerinskoj ulici izvode se za potrebe izgradnje dvokolosečne pruge Beograd – Stara Pazova – Novi Sad – Subotica – državna granica, a deo su projekta izgradnje brze pruge Beograd-Bidimpešta.

Kako je ranije izjavila bivša ministarka građevinarstva i saobraćaja Zorana Mihajlović, deonica koja će u Srbij ispajati dva najveća grada Beograd i Novi Sad biće završena do septembra 2021. godine, a ovu rutu vozovi će prelaziti za 25 minuta, brzinom od 200 km na sat.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.