Obnovljena ulica Đorđa Magaraševića

VIDEO K9: Završena je rekonstrukcija Ulice Đorđa Magaraševića, a gradonačelnik Novog Sada je juče tokom obilaska najavio i druge radove na Adamovićevom naselju.

0
28

U Ulici Đorđa Magaraševića završeni su radovi na rekonstrukciji i izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom u ukupnoj dužini od 381 metar. Rekonstruisano je i 14 parking mesta, uređene su pešačke staze sa obe strane ulice, rekonstruisana je vodovodna i kanalizaciona mreža i postavljeno 19 stubova javnog osvetljenja.

Radove, koji su koštali 96 miliona dinara, izvođač “Put Invest” započeo je u julu i okončao ih u predviđenom roku. Gradonačelnik Miloš Vučević izjavio je juče tokom obilaska, da su počeli su radovi i u susednim ulicama, koje grad izvodi u saradnji sa Pokrajinom, i čijom će realizacijom biti rasterećen pritisak koji trpi Ulica cara Dušana. Novi Sad će, kako je rekao, na Adamovićevom naselju uložiti i u izgradnju fiskulturne sale OŠ “Vasa Stajić”, kao i u proširenje Srednje medicinske škole “7. april”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.