Obnovljen deo parkinga na Bulevaru oslobođenja

VIDEO K9: Danas je ozvaničen završetak radova na rekonstrukciji parking mesta na Bulevaru oslobođenja, u delu od Bulevara kralja Petra I do raskrsnice sa Ulicom Pap Pavla.

0
24

Nedostatak parking mesta je i jedan od gorućih problema Novosađa.

Poslednjih godinu dana svedoci smo izgradnje novih parkinga na bulevarima Evrope, Kralja Petra, kao i planirane izgradnje garaža na Novom naselju.

Jedna od najkritičnijih tačaka svakako je i Bulevar oslobođenja. Rekonstrukcijom parkinga duž ovog bulevara u delu od Bulevara Kralja Petra do ulice Pap Pavla dobijeno je 130 parking mesta.

Radovi na rekonstrukciji parkinga počeli su krajem aprila sa rokom završetka od 75 dana, a parking mesta na raspolaganju su građanima 20 dana ranije.

Stevan Lugonja, direktor JKP “Parking servis”, istakao je da je tokom izvođenja radova posebno vođeno računa da ne dođe od oštećenja stabala duž bulevara.

Parking servis će, najavio je Lugonja, nastaviti da rekonstruiše parkirališta i na drugim lokacijama u gradu, a trenutno je u priprema izrada tehničke dokumentacije za nova parking mesta u Ulici Berislava Berića i na Bulevara Kralja Petra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.