Obnova zdravstvenih ustanova

VIDEO K9: Klinički cеntar Vojvodinе dobio je juče od Pokrajinske vlade saglasnost za izvođеnjе radova na rеkonstrukciji lamеla B i C Klinikе za ginеkologiju i akušеrstvo.

173

Klinički centar Vojvodine dobiće sredstva za izvođenje radova na rekonstrukciji lamela B i C Klinike za ginekologiju i akušerstvo.

Reč je o 209 miliona dinara sa uračunatim PDV-om, koliko je za ovu namenu opredelila Pokrajinska vlada na poslednjoj sednici.

Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo i Klinički centar Vojvodine zaključili su 17. jula ugovor o finansiranju izvođenja radova na ovom objektu sa troškovima stručnog nadzora i tehničkog prijema objekta. Prema projektnoj dokumenaciji u objektu je predviđeno formiranje dve službe u prizemlju, lamela C, odnosno odeljenje konzervativne ginekologije i inflamacije i lamela B, odeljenje trijaže. Na prvom spratu planirane su preoperativna i postoperativna ginekologija.

Na sednici je takođe data saglasnost za dodelu sredstava Institutu za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici za radove na adaptaciji osvetljenja u prostorijama Klinike za radiološku terapiju, Klinike za internu onkologiju, Sterilnog i Nesterilnog bloka.

Vrednost radova je 5,9 miliona dinara, od čega je iznos od 3,9 miliona dinara obezbedio Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, dok ostatak finansira Institut.

Sredstva u iznosu od 7,5 miliona dinara odobrena su Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici za zamenu ograde oko kruga Centra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.