Obnova saobraćajnica u Bačkom Jarku

VIDEO K9: Zahvaljujući sredstvima obezbeđenim na konkursu Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, opština Temerin počela je sa rekonstrukcijom saobraćajnice ka groblju u Bačkom Jarku.

0
397

Ukupna ugovorena vrednost investicije iznosti 6.533.588,40 dinara.

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine je na javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture dodelila 5.874.717,10 dinara za realizaciju projekta, dok je ostatak sredstava obezbeđen iz opštinskog budžeta. Izvođenje radova povereno je firmama DOO „Put-invest PZP“ iz Bačkog Petrovca i DOO „Put-invest“ iz Sremske Kamenice.

Radovi uključuju proširenje i regulaciju odvođenja atmosferske vode sa kolovoza, uređivanje parking mesta i postavljanje novog asfaltnog habajućeg sloja.

Predmetna saobraćajnica je dužine 619,24 metra i širine 4 metra i planirano je da bude proširena za još jedan metar, te asfaltirana u ukupnoj dužini.

Rekonstrukcijom saobraćajnice biće omogućen bolji pristupgroblju u Bačkom Jarku, ali će pozitivno uticati i na poslovnu delatnost privrednih subjekata koji posluju u ovom delu temerinske opštine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.