Obnova parkinga na Bulevaru oslobođenja

Nastavljena je obnova parking mesta duž Bulevara oslobođenja u Novom Sadu, a radovi su trenutno aktuelni od raskrsnice ove saobraćajnice sa Bulevarom Kralja Petra I, do raskrsnice sa Ulicom Novosadskog sajma.

0
26

Novosadski “Parking servis počeo je radove na rekonstrukciji parking mesta na Bulevaru oslobođenja. Radove izvode sa desne, parne, strane Bulevara, od raskrsnice sa Bulevarom Kralja Petra I, do raskrsnice sa Ulicom Novosadskog sajma.
Veliki broj parking mesta na ovom potezu je, zbog vremena, atmosferskog uticaja, korena drveća, u lošem stanju, što utiče na kvalitet i bezbednost parkiranja i ovom prilikom biće rekonstruisano 125 parking mesta, za opšte korisnike i 7 mesta za vozila osoba sa invaliditetom, saopšteno je iz preduzeća. Rok za izvođenje ovih radova je devedeset dana.
U prethodnom periodu rekonstruisano je parkiralište na Bulevaru oslobođenja od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara Kralja Petra I, sa obe strane, i na tom potezu je urađeno 350 parking mesta. Urađena je i leva, neparna, strana na Bulevaru oslobođenja, od Bulevara Kralja Petra I, do Ulice Pap Pavla, kada je urađeno 130 parking mesta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.