Obnova fiskulturnih sala u Pančevu

VIDEO K9: Od početka nove školske godine đaci Osnovne škole „Vasa Živković“ u Pančevu vežbaće i trenirati u obnovljenoj fiskulturnoj sali. Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu za ovu namenu izdvojio je iz budžeta skoro milion dinara.

0
22

Fiskulturna sala u Osnovnoj školi „Vasa Živković“ u Pančevu biće kompletno sanirana do početka nove školske godine, a radove će sa skoro milion dinara finansirati Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu“, izjavio je resorni sekretar Dane Basta prilikom jučerašnje posete Pančevu i obilaska te škole.

Ovom prilikom Osnovnoj školi „Vasa Živković“ dodeljeni su sportski rekviziti za nastavu fizičkog vaspitanja preko Saveza za školski sport Vojvodine.

Basta je istakao da je Sekretarijat podržao i obnovu parketa u Osnovnoj školi „Bratstvo i jedinstvo“, za šta je obezbeđeno 470.000 dinara.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović kazao je da će učenici pančevačkih škola dobiti kompletno obnovljene fiskulturne sale, u kojima će moći na pravi način da se bave sportom.

On je dodao i da su ciljevi dogovorena buduće saradnje unapređenje sportske infrastrukture, kao i podrška Savezu za školski sport Vojvodine i pančevačkim sportskim klubovima. Stevanović je naveo da je Pančevo grad sportskih šampiona, te da daljim ulaganjem u sport žele da održe taj imidž.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.