Obnova dekorativnog osvetljenja SNP

VIDEO K9: Uskoro počinju radovi na rekonstukciji dekorativnog osvetljenja Srpskog narodnog pozorišta, sudeći po javnom pozivu Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.

0
9

Gradska uprava  za građevinsko zemljište i investicije raspisala je tender za rekonstrukciju dekorativnog osvetljenja Srpskog narodnog pozorišta.

Konzolna nadstrešnica koja je predmet sanacije natkriva glavni ulaz u objekat i fomira prohodnu terasu na 1. spratu, kojoj se pristupa iz objekta.

Ona je trenutno vidno oštećena prodiranjem vode i vlage koja je uticala i na postojeće instalacije, što može dovesti do ozbiljnih posledica na čitav objekat, ali i živote prisutnih lica, jer se trasa provodnika proteže od tehničke prostorije, kroz ulazni hidnik do same nadstrašnice, navode u Gradskoj upravi.

Za osvetljenja nadstrešnice i samog ulaza u objektu će biti izvedena led traka ugrađena u aluminiumski profil u gips ploči, a za potrebe osvetljenja terase biće izvedene tri gupe dekorativne rasvete: stubne svetiljke, dekorativni led reflektori, kao i led traka u auminijumskom profilu koja će biti zalepljena na žardinjere.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.