Objavljena rang lista popisivača

VIDEO K9: Republički zavod za statistiku objavio je rang-listu prijavljenih kandidata za popisivače na predstojećem popisu stanovništva u oktobru.

0
26

Objavljena je rang lista prijavljenih kandidata za popisivače na predstojećem popisu stanovništva u oktobru, saopšteno je iz Republičkog zavoda za statistiku.

Za kandidate koji se pozivaju u drugu fazu selekcije (predaju dokumentacije i testiranje poznavanja rada na računaru) na rang-listi je naveden termin i mesto testiranja.

Rang-lista kandidata dostupna je na sajtu zavoda.

U Novom Sadu je sa prigradskim naseljima na rang listi nešto manje od 2.900 kandidata, od kojih nisu svi prošli u sledeći krug selekcije.

U slučaju da se ne odazove dovoljan broj kandidata potrebnih za obuku, redom će, telefonom i imejlom, biti pozivani kandidati “ispod crte”.

Preliminarna lista kandidata za popisivače koji će biti pozivani na obuku biće objavljena 20. avgusta u 16 časova na sajtu Republičkog zavoda za statistiku.

Za popisivače se, inače, prijavilo 40.000 građana, a njih 15.000 će biti angažovano i radiće za platu od oko 60.000 dinara.

FOTO/ Republički zavod za statistiku

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.