Obilaznica oko Zrenjanina: Mašine dovukli pred posetu ministarke

VIDEO K9: Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović nezadovoljna je radovima na izgradnji obilaznice oko Zrenjanina. Ona je tokom posete ovom gradu i obilaska gradilišta oštro kritikovala izvođače radova zbog, kako je rekla, nedopustivog ponašanja i odnosa prema radu.

308

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrasturkture Zorana Mihajlović posetila je grad Zrenjanin i tom prilikom je obišla radove na izgradnji dela obilaznice oko Zrenjanina zajedno sa čelnicima lokalne samouprave, ministrom privrede Goranom Kneževićem i ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem.

Završetak obilaznice najavljen je za septembar 2019. godine, a da radovi ne idu svojim tokom, javnost je obavestila KTV televizija koja je obišla gradilište 4 dana kasnije nakon prve posete ministarke Mihajlović u oktobru prošle godine.

Tom prilikom smo se uverili da radovi ne napreduju jer se u tom trenutku ni radnici ni mašine nisu nalazili na gradilištu.

Da se situacija ni do današnjeg dana nije mnogo promenila potvrđuje i nezadovoljstvo ministarke Zorane Mihajlović koja je oštro osudila postupak investitora rekavši da je nedopustivo da investitor danas dovozi mašine jer dolaze ministri da obiđu gradilište.

Nakon obilaznice, ministri i čelnici lokalne samouprave posetili su gradski stadion koji je u fazi rekonstrukcije. Ministar Udovičić je ovom prilikom rekao da će nakon završetka radova grad Zrenjanin imati mogućnost da bude domaćin velikih sportskih takmičenja.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević zahvalili su se predstavnicima Vlade Srbije što su posetili Zrenjanin i izrazili su nadu da će dogovoreni projekti biti realizovani u narednom periodu.

Tokom posete Zrenjaninu upriličen je i radni sastanak kojem su prisustvovali potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, ministar privrede Goran Knežević, predstavnici grada Zrenjanina, kao i predstavnici opština Srednjobanatskog upravnog okruga. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.