Obezbeđivanje oronulih zgrada

VIDEO K9: Počelo je ograđivanje tri objekta, koja su u vlasništvu grada, a koja će biti srušena prema rešenjima Gradske uprave za inspekcijske poslove.

473

Počeli su radovi na ograđivanju i obezbeđivanju dva objekta u Šumadijskoj ulici na brojevima 14 i 23, koji su nekada pripadali bivšoj fabrici sanitetskog materijala „Niva“, kao i zgrada bivšeg „Albusa“ u Radničkoj broj 32.

U Radničkoj ulici na broju 32 uklonjeno je šiblje i postavljene su plastične mreže, a očišćeno je i smeće u blizini stambene zgrade koja se nalazi pored ograđenog objekta.

U Šumadijskoj ulici saniran je deo bedema koji je bio nagnut prema pešačkoj stazi, a pripada objektu na broju 14. A u toku je sanacija žičane ograde i stubova do dvorišta objekta na broju 16 u Šumadijskoj ulici i do učeničkog doma.

Na drugoj zgradi koja se nalazi u Šumadijskoj ulici na broju 23 biće zazidani prozori ka ulici i postavljena nova kapija.

Prema rešenjima Gradske uprave za inspekcijkse poslove objekati u Radničkoj 32 i Šumadijskoj ulici broj 14 i broj 23 su za rušenje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.