Obezbeđena dezinfekciona sredstva

VIDEO K9: Novi Sad je obezbedio dezinfekciono sredstvo natrijum hipo-hlorit za potrebe održavanja i punjenja dezobarijera. Punktovi za preuzimanje sredstva obezbeđeni su na više lokacija u gradu.

8

Građanima Novog Sada je obezbeđeno dezinfekciono sredstvo natrijum hipo-hlorit za potrebe održavanja i punjenja dezobarijera.

Sredstvo je razblaženo 9:1 i spremno odmah za upotrebu, a uz njega građanima će biti uručeno i adekvatno uputstvo o upotrebi.

Preuzimanje dezinfekcionog moguće je od danas na više punktova u gradu.

Obezbeđene su dovoljne količine, a Grad je apelovao na građane da preuzimanje dezinfekcionog sredstva za dezobarijere bude u najvećoj meri organizovano i vršeno od strane profesionalnih upravnika zgrada ili predsednika skupština stanara.

Sredstva se mogu preuzeti na sledećim lokacijama:

SPENS, službeni ulaz 3 (preko puta „Promenade“), počev od sutra, 11. jula u periodu od 7.30 do 16.00 časova;

U krugu preduzeća JKP „Stan“ na adresi Ulica Lasla Gala br. 22, glavni ulaz, počev od 11. jula od 12 časova do 16 časova;

U krugu preduzeća Javnog gradskog saobraćajnog na adresi Futoški put br. 46, glavni ulaz, počev od 11. jula od 12 časova do 16 časova

Radi preuzimanja dezinfekcionog sredstva, neophodno je da građani ponesu odgovarajuću sterilnu ambalažu ili kanistere do 50 litara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.