Obeležavanje datuma u kalendaru zdravlja

VIDEO K9: Predstojeći vikend, 15. i 16 oktobar, značajni su datumi u kalendaru zdravlja koje će u Novom Sadu obeležiti Savetovalište za mlade Doma zdravlja.

0
13

Povodom Svetskog dana čistih ruku, 15. oktobra, Savetovalište za mlade Doma zdravlja Novi Sad uspešno realizuje projekat u saradnji sa Gradskom upravom za zdravstvo pod nazivom “Zdravi životni stilovi 2022” nizom radionica u novosadskim osnovnim školama, saopšteno je iz Savetovališta.

Dan kasnije, 16. oktobra, obeležavamo Svetski dan hrane, sa temom u ovoj godini “Unapređenje proizvodnje hrane = bolja ishrana = zdravija životna sredina = bolji kvalitet života: da ne ostavimo nikog iza sebe”.

Savetovalište za mlade, u saradnji sa Gradskom upravom za zdravstvo, tim povodom realizuje projekat “Zdrava hrana od bolesti brana 2022”.

Zdravstveno-promotivne aktivnosti koje se realizuju povodom obeležavanja Oktobra – meseca pravilne ishrane i Svetskog dana hrane, usmerene su ka adolescentima, gde im se pruža prilika da usvoje znanja o značaju pravilne ishrane, poručuju iz Savetovališta za mlade.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.