NURDOR: Za novu roditeljsku kuću u Beogradu

VIDEO K9: U Zrenjaninu je održana druga donatorska gala večera koju je organizovao tim zrenjaninskih volontera NURDOR-a sa željom da se prikupe sredstva za otvaranje nove Roditeljske kuće u Beogradu za decu koja se leče van mesta prebivališta.

103

U petak, 22. novembra, u svečanoj sali hotela Vojvodina održana je druga gala večera udruženja NURDOR tokom koje su se prikupljala sredstva za otvaranje nove Roditeljske kuće u Beogradu za decu koja boluju od malignih bolesti i koja se leče van mesta prebivališta.

O značaju roditeljske kuće govorila je Joland Korora, predsednica NURDOR-a koja je dodala i to da se novac prikuplja više od godinu dana a do sada je, prema njenim rečima, prikupljeno više od polovine sredstava.

Gala donatorskoj večeri prisustvovale su i javne ličnosti među kojima su i proslavljeni odbojkaš Vladimir Vanja Grbić, stand-up komičar Srđan Dinčić, Milan Đurđević iz grupe Neverne bebe zatim kustos i književnica Olivera Skoko i Zoran Kostić Cane iz benda Partibrejkers. U izjavi za medije istakli su razloge zbog kojih su se priključili akciji NURDOR-a.

Učešćem na Gala večeri u Zrenjaninu Ijudi dobre volje pomogli su u prikupljanju sredstava za otvaranje nove Roditeljske kuće u Beogradu. Organizovan je prigodan program, a nakon obraćanja javnih ličnosti i počasnih gostiju večeri upriličen je i nastup Soul Cake benda. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.