NURDOR u doba Korone

VIDEO K9: Izazovima koje je donela epidemija korona virusa NURDOR za sada uspešno odoleva i nastavlja svoju misiju na poboljšanju uslova u kojim ase leče deca obolela od raka u Srbiji, kažu u ovom udruženju.

0
13

Epidemija korona virusa uticala je i na prioritete u radu Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka, koje je na samom njenom početku pre godinu dana bilo suočeno sa velikim izazovima, naročito u vreme vanrednog stanja.

Tenzija je popuštala vremenom, kako su se, kao uostalom i čitavo društvo, navikavali na izmenjene uslove života i rada koje je nametnula kovid epidemija.

U početku je bila neizvesna i situacija sa donatorima koji su velika pdrška radu NURDOR-a, ali je i ona vremenom normalizovana.

Korora je izjavila da su za decu koja se leče od raka u Srbiji obezbeđeni svi lekovi koji postoje i po evropskim protokolima, ali da su kod nas, za razliku od razvijenih zemalja, gde je procenat izlečenja veći, problem uslovi u kojima se deca leče, na čemu je NURDON najviše i angažovan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.