NSZ u Zrenjaninu ispunila plan

VIDEO K9: 10.600 nezaposlenih Zrenjaninaca prijavljeno je u filijali Nacionalne službe za zapošljavanje u tom gradu, što je za oko 22 posto manje nego 2017. Ovo je rečeno na konferenciji za medije na kojoj su predstavljeni rezultati rada te Filijale kao i stanje na tržištu rada u Vojvodini.

0
518

Rezultati rada Filijale za zapošljavanje Zrenjanin, stanje na tržištu AP Vojvodine kao i realizacija aktivnih mera zapošljavanja po pokrajinskim javnim pozivima tokom 2018.godine predstavljeni su na konferenciji za medije koja je održana u prostorijama Nacionalne službe za zapošljavanje u Zrenjaninu.

O ovim temama govorile su direktorka Filijale Zrenjanin Tatjana Mijatović i direktorka Pokrajinske službe za zapošljavanje Snežana Sedlar.

Filijala za zapošljavanje Zrenjanin realizovala je sve mere predviđene planom i programom istakla je direktorka Tatjana Mijatović i dodala je da je smanjen broj nezaposlenih u odnosu na 2017. godinu.

Direktorka Pokrajinske službe za zapošljavanje Snežana Sedlar govorila je o stanju na tržištu rada AP Vojvodine i realizaciji aktivnih mera zapošljavanja po pokrajinskim javnim pozivima tokom 2018. godine.

Prema rečima direktorke Filijale Zrenjanin Tatjane Mijatović, uskoro se očekuje raspisivanje javnih poziva i republičkih i pokrajinskih a u toku je i potpisivanje sporazuma sa lokalnim samoupravama o sufinansiranju.

U pitanju su javni pozivi koji su godinama prisutni – stručna praksa, samozapošljavanje, novo zapošljavanje, obuke za poznatog poslodavca i obuke za tržište rada. Prilog KTV Zrenjanin

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.