NSZ: Obuka elektronskim putem

VIDEO K9: Nacionalna služba za zapošljavanje organizovala je obuku Pit do uspešnog preduzetnika elektronskim putem, te do 30. aprila produžila rok prijave za učešće na javnim konkursima.

10

Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je da je, zbog trenutne situacije uzrokovane širenjem virusa COVID-19, svim zainteresovanim za učešće na javnim konkursima za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica u 2020. godini, produžola rok za prijem prijava zaključno sa 30.04.2020. godine.

Takođe, Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava sva nezaposlena lica zainteresovana za učešće na Javnim pozivima za dodelu subvencija za samozapošljavanje u ovoj godini, a koja nisu završila obuku „Put do uspešnog preduzetnika“, da će tokom trajanja vanrednog stanja ova obuka biti realizovana elektronskim putem.

Sve informacije zainteresovani mogu dobiti putem dežurnih telefona, koji su istaknuti na ulaznim vratima nadležnih filijala, ili se nalaze na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje: www.nsz.gov.rs .

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.