NS Bike od ponedeljka

VIDEO K9: "NS bike" sezona, 10. po redu, počeće u ponedeljak, 18. maja.

22

Novosađani će od ponedeljka moći da iznajmljiju bicikla u okviru sistema NS BIKE. Zainteresovani za ovaj vid prevoza po gradu moći će da koriste bicikle na 15 biciklističkih stanica:

BICIKLISTIČKE STANICE:

Štrand, Spens, Železnička stanica, Srpsko narodno pozorište, Kampus Univerziteta, Detelinara I (Rumenačka ulica, kod “ABC centra”), Novo naselje (Bulevar Jovana Dučića), Liman III (Dom zdravlja), Liman III (NIS), Petrovaradin (Preradovićeva ulica, kod pošte), Beogradski kej, Detelinara II (ugao ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića), Futoška ulica (prekoputa kasarne “Dr Arčibald Rajs”), Bulevar patrijarha Pavla i Bulevar kralja Petra I, na uglu sa Kisačkom ulicom.

Sve stanice su automatizovane, što znači da je iznajmljivanje bicikala omogućeno 24 sata.

Novi korisnici mogu se registrovati na blagajni Parking servisa u Ulici Filipa Višnjića 47, od ponedeljka do subote, od 9 do 19 časova. Registracija podrazumeva izradu čipovane korisničke kartice po ceni od 600 dinara, što omogućava iznajmljivanje bicikala po ceni od 30 dinara za sat vremena, odnosno 170 dinara za ceo dan.

I ove sezone korisnici mogu da se opredele i za sezonsku pretplatu (po ceni od 1.100 dinara), odnosno da svakodnevno iznajme bicikl u trajanju od dva sata.

Takođe, na internet prezentaciji “NS bike” sistema i sa Gugl prodavnice može se preuzeti android aplikacija koja sadrži informacije o lokacijama stanica za iznajmljivanje, pregled broja trenutno raspoloživih bicikala, kao i broj slobodnih mesta za razduživanje bicikala za svaku od stanica, u realnom vremenu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.