Nož u rancu učenika “Ribnikara”

VIDEO K9: Danas je pronađen nož u rancu jednog učenika u OŠ "Vladislav Ribnikar", a đaci pušteni sa časova, preneli su mediji.

0
7

Jedan od učenika beogradske Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” poneo je danas nož u školu, zbog čega su ostali đaci pušteni kućama, preneli su beogradski mediji.

MUP Srbije potvrdio je da je, nakon što je danas oko 10,35 časova školskom policajcu ove škole prijavljeno da đak osmog razreda ima nož u rancu, isti učenik odmah pronađen i doveden kod direktora škole. Za nož koji je pronađen u njegovom rancu, učenik je rekao da nije njegov. U saopštenju se dodaje da niko nije povređen, niti je učenik ikome pretio, da su svi učenici OŠ “Vladislav Ribnikar” bezbedni, kao i da je dalji rad u toku.

Ministarstvo unutrašnjih poslova takođe poručuje da je prisustvo školskog policajca u školama i saradnja sa učenicima i zaposlenima u školama ključna u sprečavanju eventualnih incidenata i zaštiti bezbednosti učenika.

Podsetimo, trinaestogodišnji učenik škole “Vladislav Ribnikar” 3. maja prošle godine ubio je devet đaka i radnika obezbeđenja te škole, nakon čega je uhapšen.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.