Novosadski taksisti privremeno obustavili proteste

VIDEO K9: Privremenom obustavom protestnih vožnji, novosadski taksisti dali su šansu najavljenim razgovorima s predsednikom Aleksandrom Vučićem.

84

Novosadska taksi udruženja, koja su tokom protekle nedelje protestnim vožnjama davali podršku kolegama u Beogradu i sami izražavajući nezadovoljstvo zbog nelojalne konkurencije u vidu nelegalnog prevoza i neprimenjivanja zakona i propisa u ovoj oblasti, dogovorila su privremenu obustavu aktivnosti na gradskim ulicama kako bi dali šansu razgovorima koje im je ponudio predsednik Srbije.

“Gradski organizacioni odbor protesta taksista u Novom Sadu doneo je odluku da obustavljamo do daljnjeg proteste, da ne bi maltretirali naše građane ovde u Novom Sadu, pošto je predsednik Aleksandar Vučić pozvao taksiste na razgovor i nadamo se da će se konačno početi sprovoditi zakon”, rekao je za TV Kanal 9 Miodrag Grandić, direktor Crvenog/Red taksija.

Grandić je dodao da će, u zavisnosti od toga kako budu protekli ovi razgovori za koje još nije utvrđen tačan datum, biti doneta odluka o tome da li će njihovi protesti biti definitivno obustavljeni ili će eskalirati u radikalniji vid izraza nezadovoljstva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.