Novosadski ekološki centar kandidat za dodelu novca za bicikl

VIDEO K9: Prijava Novosadskog ekološkog centra jedina je na preliminarnoj rang listi Gradske uprave za zaštitu životne sredine za realizatora dodele subvencija građanima za kupovinu bicikla u drugom krugu ovog projekta.

0
25

Na Preliminarnoj listi vrednovanja i rangiranja prijava na Javni konkurs za izbor udruženja koje će realizovati programsku aktivnost pružanja podrške za nabavku bicikla kao ekološki prihvatljivog transporta na teritoriji Grada Novog Sada za 2021.

Gradske uprave za zaštitu životne sredine nalazi se samo prijava Novosadskog ekološkog centra (NEC).

Podsetimo, u prvom krugu je 702 Novosađana subvenciju od grada u iznosu od 10.000 dinara podelila Novosadska biciklistička inicijativa koja je i inicijator ove akcije.

Iz ove Gradske uprave ranije je najavljeno da će u dugom krugu novac za kupovinu novog bicikla dobiti još veći broj sugrađana.

Novosadski ekološki centar je udruženje osnovano 2002. godine koje će, ukoliko ne bude žalbi, realizovati ovaj posao vredan 10 miliona dinara.

Građani će za ove subvencije moći da se prijavljuju tokom avgusta, a tačan datum biće saopšten po konačnom izboru udruženja.  

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.