Novosadska toplana u ponedeljak otvara korisnički centar

JKP „Novosadska toplana“ u ponedeljk, 11. maja, otvoriće prostorije Korisničkog centra u Ulici Vladimira Nikolića broj 1.

18

U cilju očuvanja postignutih rezultata kao i daljeg sprečavanja širenja virusa COVID-19, Novosadska toplana nastaviće sa striktnim sprovođenjem svih preporučenih mera, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Poseta Korisničkom centru biće moguća uz obavezno korišćenje zaštitnih maski i rukavica, kao i striktno poštovanje mera fizičke distance, tako da će broj korisnika u prostorijama biti ograničen, dok će eventualni red za prijem biti formiran na otvorenom, ispred Korisničkog centra, uz obavezno poštovanje fizičke distance od 2 metra.

Za prijem pošte i dalje ostaje otvoren šalter Pisarnice Preduzeća, radnom danima od 7,00 do 15,00 časova, bez mogućnosti ulaska u prostorije i uz sprovođenje preporučenih mera zaštite.

Iz Toplane mole korisnike usluga, posebno ukoliko imaju bilo kakve simptome respiratorne infekcije, da se za sva pitanja i reklamacije Preduzeću i dalje obraćaju telefonskim ili putem mejla, kako bismo svaku mogućnost širenja virusa neposrednim kontaktom sveli na minimum.

Za sve informacije, kao i prijavu reklamacija na kvalitet usluge, korisnicima su otvoreni brojevi telefona 423-712, 420-853 i broj 0800-100-021, svakog dana od 6 do 22 časa.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave, te putem mejl adrese [email protected] .

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.