Novosadska toplana: Punjenje i radovi

VIDEO K9: Novosadska toplana danas je počela radove na rekonstrukciji i izgradnji vrelovoda, saopštieno je iz ovog preduzeća. Osim toga, danas počinje i očitavanje brojila, a od sutra u okviru pirprema za grejnu sezonu počinje punjenje radijatora.

691

Danas su počeli radovi na rekonstrukciji dela vrelovdne mreže u bloku ulice Alberta Tome, zbog čega je zabranjen saobraćaj na delu blokovske saobraćajnice, parkinga i biciklističke staze u ulicama Alberta Tome, Dimitrija Tucovića i Bulevara oslobođenja, a kako je planirano ovi radovi će trajati do kraja oktobra.

Osim toga, danas su počeli i radovi na rekonstrukciji vrelovodne mreže na Limanu I zbog čega je zabranjeno parkiranje i upotreba biciklisitčkih i pešačkih staza kao i kolovoza u bloku Fruškogorske ulice, ulice Narodnog fronta i Milice Stojadinović Srpkinje. Radovi u ovom delu grada trajaće do 31. oktobra.

Toplana je danas počela i sa očitavanjem stanja na vodomerima i toplotnim brojilima za toplu potrošnu vodu za prethodni mesec.

Za sutra je planiran početak radova na rekonstrukciji dela vrelovoda u Hadži Ruvimovoj ulici, zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja na parkinzima, biciklisitčkim stazama, trotoarima i blokovskim saobraćajnicama, što znači da će u Hadži Ruvimovoj ulici od raskrsnice sa ulicom Stevana Mokranjca do ulice Ilije Birčanina biti ukinuta desna saobraćajna traka, biciklistička staza i parking. Parking će zbog ovih radova biti ukinut i u Ulici Stevana Mokranjca 2-8, pasterovoj ulici 2-12 i Braće Popović 2-12. I ovi radovi trajaće do kraja oktobra, a u Novosadskoj toplani mole građane da imaju razumevanja za pomenute radove, jer će se rekonstrukcijom, kako navode, obezbediti kvalitetnija isporuka toplotne energije stanovnicima ovog dela grada, navodi se u saopštenju.

A u okviru priprema za novu grejnu sezonu, Novosadska toplana sutra počinje punjenje kućnih instalacija na toplotnim područjima toplotnih izvora “Jug”, “Istok”, “Zapad”, i “Sever”. Instalacije se neće puniti u onim objektima gde je prijavljeno curenje i za koja nisu izmirena dugovanja za grejanje i toplu vodu.

O početku punjenja kućnih instalacija za toplotna područja toplotnih izvora “Dudara” i “Petrovaradin”, korisnici će biti blagovremeno obavešteni, navode iz Novosadske toplane.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave.

Za sve ostale informacije korisnici se mogu obratiti besplatnim pozivom na broj telefona 0800-100-021 ili pozivanjem brojeva 423-712 i 420-853 Odseka za odnose s potrošačima ili doći lično u prostorije Odseka u Ulici Vladimira Nikolića 1, radnim danima od 7,30 do 15 časova.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.