Novosadska toplana počinje sa radovima

VIDEO K9: Novosadska toplana sutra počinje sa radovima na izgradnji vrelovoda. Kako u Toplani navode, rade redovno, bez ikakvih problema i komplikacija.

0
338

Svi toplotni izvori Novosadske toplane su u funkciji i nesmetano se isporučuje toplotna energija za grejanje i pripremu tople potrošne vode.

U skladu sa spoljim temperaturama, isporučuje se potrebna količina toplotne energije za održavanje temperatura u objektima.

“Novosadska toplana sutra počinje sa izgradnjom vrelovoda i vrelovodnog priključka za objekat u ulici Jaše Ignjatovića ispred broja 6a. Zbog navedenih radova deo Kosovske ulice postaje slepa ulica od Pavla Stamatovića do Jaše Ignjatovića do 10 marta uz ograničenje brzine kretanja do 30km/h”, rekla je Ivana Stanimirović, portparol JKP Novosadska toplana.

Radovi na vrelovodnoj mreži su od izuzetnog značaja, jer se novim cevima postiže veća energetska efikasnosti smanjenje gubitka toplotne energije.

“I dalje smo u grejnoj sezoni i ne damo se omesti, kako suncem, tako ni temperaturama koje su iznad proseka za ovo doba godine. Dakle, naši korisnici do kraja grejne sezone mogu da očekuju kvalitetno i kontinuirano grejanje”, istakla je Stanimirović.

Predviđeno je da grejna sezona traje do 15. aprila, ali ona može biti i produžena, u zavisnosti od vremenskih prilika, ali ne duže od 3. maja, navodi ona.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.