Novosadska Hitna pomoć nabavlja četiri vozila

VIDEO K9: Zavod za hitnu medicinsku pomoć u Novom Sadu kupio je dve putnička vozila i dva sanitetska vozila, objavljeno je na portalu javnih nabavki. Interesantno je da će sva vozila biti kupljena od kompanije "MIT" iz Novog Sada.

0
687

Zavod za hitnu medicinsku pomoć u Novom Sadu raspisao je bio dve javne nabavke. Jednu za nabavku jednog sanitetskog voila i drugu za nabavku sanitetskog vozila za prevoz pacijenata i dva putnička vozila.

Na prvom tenderu procenjena vrednost javne nabavke u konkursnoj dokumentaciji iznosila je 4.166.667,00.

Nakon sprovedenog konkursa, u Odluci o dodeli ugovora vidi se da je jedini ponuđač na ovom tenderu bila kompanija MIT Doo iz Novog Sada koja je ponudila prodaju vozila po ceni od 4.160.000, dinara bez PDV-a.

S obzirom da je bila jedini ponuđač, ova firma dobila je ovaj posao.

Na drugom tenderu čiji predmet javne nabavke su bila tri vozila – sanitetsko vozilo za transport pacijenata i dva putnička vozila, čija procenjena vrednost je bila 6.333.334 dinara, javila su se dva ponuđača MIT iz Novog Sada i Firma Nikom Auto iz Kragujevca.

Interesantno je da i na ovom tenderu posao dobila firma MIT koja je imala nižu cenu od drugog ponuđača, a s obzirom da je najniža cena bila kriterijum, ovom preduzeću je posao i dodeljen, tako da bi uskoro novosadska Hitna pomoć trebalo da dobije četiri vozila.

I prethodne nabavke vozila za Zavod bila su od ove novosadske firme koja se inače bavi medicinskim instrumentima i tehnologijama.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.