Novosadska biciklistička inicijativa slavi 10. rođendan

VIDEO K9: Novosadska biciklistička inicijativa u subotu, 18. septembra slavi svoj jubilarni 10. rođendan povodom kojeg će biti organizovane razne aktivnosti među kojima i vožnje Kritične mase.

0
18

Jubilarnih 10 godina postojanja i aktivnog rada na poboljšanju uslova biciklističkog saobraćaja u gradu, Novosadska biciklistička inicijativa obeležiće u subotu, 18. septembra, brojnim sadržajima tokom celodnevnog programa.

U sklopu rođendana, od 14,30 časova u Limanskom parku počeće tribina “Biciklisti pitaju grad”, gde će prisutni moći da postavljaju pitanja direktno predstavnicima gradskih institucija i učestvuju u ravnopravnoj diskusiji bez posrednika.

Prema rečima Vladimira Zdravkovića iz Novosadske biciklističke inicijative, Kritična masa koja predstavlja mirni protest u pokretu sa ciljem skretanja pažnje svih učesnika u saobraćaju na bezbednost biciklista, krenuće u 16 časova iz Limanskog parka.

U finišu proslave decenije postojanja Novosadske biciklističke inicijative biće upriličena velika žurka sa muzikom, projekcijom kratkog filma o ovom udruženju, tortom koja će biti podeljena učesnicima, promocijom osiguranja za bicikliste i drugim iznenađenjima. Učešće u svim aktivnostima je besplatno i nije potrebna nikakva registracija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.