Novosađani – redovne platiše

VIDEO K9: Novi Sad je i ove godine na samom vrhu u našoj zemlji kada je u pitanju naplativost komunalno-stambenih usluga, kažu u JKP Informatika, gde ističu da su zbog toga ponosni na Novosađane i da iza sebe imaju uspešnu godinu.

0
20

Ekonomska kriza uzrokovana epidemijom kovida-19 pogađa i srpske novčanike. Protekle dve godine bile su teška kako za građane tako i za preduzeća – i javna i privatna.

Ipak, u novosadskom JKP “Informatika” kažu da iza sebe imaju uspešnu godinu, zahvaljujući sugrađanima koji su, i pored svih nedaća, ostali redovne platiše komunalno-stambenih usluga, po čemu, kako navode, Novi Sad prednjači u čitavoj Srbiji.

I ove godine, ističe Mirjana Beronja, PR-ka JKP “Informatika” uspešno je realizovan i projekat “Novi Sad, bezbedan grad”.

Sledeće godine, prema njenim rečima, fokus u aktivnostima “Informatike” biće dodatno postavljanje kamera i pokrivanje važnijih saobraćajnica, što je, zaključuje Beronja, posebno važno za bezbednost svih Novosađana, kao i turista koji će posetiti naš grad naredne godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.