Novogodišnje Muzičke mozgalice

VIDEO K9: U prostorijama Kulturne stanice Svilara će u sredu 27. decembra biće održano praznično izdanje radionice Muzičke mozgalice.

0
28

Na radionici koju osmišljava muzička pedagoškinja Gabriela Benak akcenat će biti na kreiranju malog orkestra i hora, uz uvežbavanje jedne od novogodišnjih pesama.

Radionica je namenjena deci uzrasta od 7 do 12 godina sa ili bez predznanja muzike i bez preduslova za muzičke sposobnosti. Svi zainteresovani mogu prijaviti decu za učešće na besplatnoj radionici preko formulara koji se nalazi na linku dostupnom na sajtu EU Info pointa (https://euinfo.civicatalyst.org/mozgalice).

Muzičke mozgalice su serijske radionice koje nastaju u saradnji EU info pointa Novi Sad i omogućavaju da deca kroz igru nauče šta je to timski rad, razviju samopouzdanje, kreativnost i motivaciju, krupnu i finu motoriku, koordinaciju tela i pamćenja, nauče proces rešavanja problema i obrade informacija. Novogodišnje muzičke mozgalice u Kulturnoj stanici Svilara (Đorđa Rajkovića 6b) počeće u sredu u 18 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.